Sat. Nov 27th, 2021

Post Last Updated on: Friday, November 26, 2021 @ 11:30 am

(West Bengal Police Recruitment Board (WBPRB))

Post Name – Sub-Inspector (Unarmed Branch) & Sub-Inspector (Armed Branch)

Important Dates

Exam date – 05- December-2021

Vacancy Details

Exam Name – West Bengal Police Sub-Inspector (Unarmed Branch) and Sub-Inspector (Armed Branch) Recruitment, 2021 (Male & Female)

Number of Vacancy – 1088 posts

admit card status

Available now

Mode of Examination

preliminary examination

sarkarimission.com

West Bengal Police Sub Inspector Admit Card 2021

West Bengal Police Recruitment Board has invited applications for the recruitment of Sub-Inspector (Unarmed Branch) and SI Sub-Inspector (Armed Branch) posts in January – February, 2021. Now, the West Bengal Police Recruitment Board is going to organize the West Bengal. Police Sub Inspector Exam on 05 December 2021.

West Bengal Police Sub Inspector Admit Card 2021

It is hereby informed that the West Bengal Police Recruitment Board has released the West Bengal Police Sub Inspector Admit Card 2021 a few days before the exam date. Candidates can also download their West Bengal Police Sub Inspector Admit Card 2021 (Sarkari Result) from this page. To get more details about West Bengal Police Sub Inspector Admit Card 2021, candidates need to keep checking on the portal continuously.

West Bengal Police Sub Inspector Admit Card 2021

As per the official news, the organization has uploaded the West Bengal Police Sub Inspector Admit Card 2021 very soon. After the availability of the admit card on the official web portal, the applied candidates will be able to check and download their West Bengal Police Sub Inspector Exam Hall Ticket online by using their login details.

West Bengal Police Sub Inspector Admit Card 2021

As the exam date is very near, the candidates are worried about the West Bengal Police Sub Inspector Syllabus and Exam Pattern. So, before proceeding for the exam, you must know about the West Bengal Police Sub Inspector Syllabus, West Bengal Police Sub Inspector Exam Pattern and West Bengal Police Sub Inspector Practice Papers. So, here we have provided the West Bengal Police Sub Inspector Syllabus and West Bengal Police Sub Inspector Practice Paper link in the below section along with the admit card download link through which candidates will be able to boost their exam preparation.

Now, all the candidates are advised to maintain the dignity of the examination hall and reach on time as their pre-examination formalities will be there. SarkariExam.com Good luck to all the candidates, study well and practice as much as you can.

Candidates can download their West Bengal Police Sub Inspector Admit Card 2021 from SarkariExam.com,

West Bengal Police Sub Inspector Admit Card 2021 . Download Instructions ,

1. In order to download their West Bengal Police Sub Inspector Admit Card 2021 candidates need to go to the important link section provided below.

2. After getting the link candidates have to click it to download their West Bengal Police Sub Inspector Admit Card 2021.

3. Candidates will be redirected to login page, here they have to provide their following details-:

Registration No. / Login ID / Roll No.

Password / Date of Birth

Verification code (if specified)

4. After providing their details appropriately candidates will be able to download their West Bengal Police Sub Inspector Admit Card 2021.

5. Candidates can also download their admit card from the official site of West Bengal Police.

“I live

important links

Download Pre Exam Admit Card

Click here

Download Pre Exam Notice

Click here

join our telegram channel

join Here

download mobile app

Click here

Jobs party now

follow here

Resize Photos and Photo Sing Joiner

Click here

previous year paper

Click here

Syllabus & Exam Pattern

Click here

Download Official Notification

Click here

official website

Click here

for information in hindi

Click

question 1 – What is the exam date of West Bengal Police Sub Inspector Exam ,

answer. , West Bengal Police Sub Inspector Exam 2021 will be held on 05 December 2021.

Question 2 – When will the UP Police ASI/ SI Clerk Admit Card release?

answer. , West Bengal Police Sub Inspector Admit Card 2021 Available Now.

Q3 – Can I make a request for change in Centre/Venue/Date/Time?

answer. , No, the date, time and venue allotted for the examination cannot be changed as per the terms and conditions of the advertisement.

Ques 4 – What details did I need to download the admit card?

answer. , You will need your roll number/registration number and date of birth to download the admit card.

Question 5 – How many questions will be there in West Bengal Police Sub Inspector Exam 2021?

answer. , There will be a total of 100 questions in the exam.

Question 6 – What is the official website link to download the West Bengal Police Sub Inspector Admit Card 2021?

answer. , The official website to download is wbpolice.gov.in.

Question 7 – What is the selection process of West Bengal Police Sub Inspector Recruitment 2021?

answer. , The entire selection process consists of getting selected in the written test, appearing for the main exam, PST and document verification and finally appearing for the Physical Efficiency Test (PET).

Ques 8 – Can I download West Bengal Police Sub Inspector name wise admit card?

answer. , No, you cannot download the admit card by name.

Question 9 – What documents are required apart from the West Bengal Police Sub Inspector Admit Card at the exam centre?

answer. , While going to the West Bengal Police Sub Inspector Exam Center candidates have to carry any one document like Voter ID Card, Aadhar Card, Driving License, PAN Card and Passport etc.